Aquamax cinnamon

Op voorraad
kan verzonden worden binnen 2-3 dagen

6,05

Prijs is inclusief BTWNatuurlijke waterverzorging voor tropische waterkwaliteit in het zoetwater aquarium.
Aquamax cinnamon is een hoogwaardige, coumarine-arme, echte Ceylon kaneel uit Sri Lanka, die de vitaliteit en het welzijn van de dieren op een natuurlijke manier verbetert.

Aquamax cinnamon werkt adstringerend (samentrekkend) en beschermt en verzorgt door waardevolle tannines, etherische oliën en humusstoffen.
Garnalen, dwergkreeften, slakken en kleine meervallen (pleco’s) gebruiken de kaneelsticks graag als schuilplaats en als welkome aanvulling (ruwe vezels) op het dieet.

De kaneelschors krijgt onder water een fascinerende roodachtige kleur en is zo een bijzondere blikvanger in het aquarium.

Als u de keuze maakt om kaneelstokjes in het aquarium te gebruiken, verzeker u er dan van dat u echte coumarine -arme kaneel gebruikt, zoals de aquamax cinnamon.
{De vaak voor decoratie in winkels aangeboden kaneelstokjes (Cinnamon cassia, veelal uit China afkomstig) bevat coumarine in hoeveelheden, die schadelijk zijn voor de gezondheid en kan dus beter niet voor in het aquarium worden gebruikt.}

 

Aquamax cinnamon is verkrijgbaar in 2 vepakkingen. De nano verpakking is apart ontwikkeld voor de kleinere ( 'nano' ) aquaria.

Aanvullende productinformatie

HANDLEIDING Downloaden
Maat nano

Blader ook door deze categorieën: natuursuppl., 'nano' producten voor nano aquariums