Afdrukken

aquaria, nano cube aquarium en meubels

aquaria, nano cube aquarium en meubels

Een aquarium, of misschien een wat kleiner mini aquarium (tegenwoordig 'nano aquarium' of 'nano cube' genoemd). Dat is natuurlijk waar alles mee begint.
Tegenwoordig kunnen we te kust en te keur gaan voor een aquarium naar eigen smaak, of precies voor dat doel wat u voor ogen heeft.

Er zijn fraai vormgegeven grote aquaria die op een juiste plaats in de kamer thuis, of in de ontvangstruimte op de zaak, een prachtig en aantrekkelijk rustpunt kunnen creëren.  En er is ruime keuze in zgn nano aquariums, die, mits ze goed zijn ingericht en van de juiste techniek voorzien, al snel voor een fraai 'touch of design' kunnen zorgen op elke plaats in het huis of op een kantoor.

In onze webshop vind u alle Juwel aquaria en de veelgeprezen Dennerle nano cube in alle verschillende maten en uitvoeringen, beide gerenommeerde Duitse merken.

De Dennerle nano cube is van een zeer fraaie kwaliteit en afwerking en behoort in zijn klasse zondermeer tot de top.

Ook kunt u bij ons in de winkel in Nijkerk een aquarium geheel naar eigen smaak (speciale maatvoering, of een speciaal design) bestellen. Deze wordt dan exact gemaakt zoals u dat wenst.

Eén tip: er worden vaak tweedehands Juwel aquaria en andere aquaria te koop aangeboden en daar is op zich niets mis mee. Zeker niet als je een extra bak zoekt voor b.v. nakweek.
Kijk echter wel uit met de aanschaf van een tweedehands model als u deze in uw woonkamer of op kantoor wilt plaatsen. De kans op lekkage is bij een tweedehands aquarium altijd aanwezig, zeker als het aquarium al wat ouder is, of bv iets scheef heeft gestaan. Goedkoop kan dan al gauw duurkoop en veel ergernis worden. Bij de volglazen Dennerle nano cube, of een ander volglazen nano aquarium, heeft u daar natuurlijk geen last van!
Tip twee: Er zijn ook kunststof nano aquariums in de handel. Deze beschadigen erg snel door krassen en dergelijke. Wees daar dus heel voorzichtig mee. De volglazen Dennerle nano cube is van echt glas gemaakt en van een totaal andere kwaliteitsklasse !

 


Nano Cube (nano aquarium) - Dennerle

Nano Cube (nano aquarium) - Dennerle

Een Dennerle Nano Cube (of nano aquarium) is de blikvanger in elke ruimte. Of het nu gaat om de woon- of slaapkamer, keuken of kantoor, er is altijd wel een plek te creëren voor zo’n mooi onderwaterlandschap.

Juwel Aquariums

Juwel Aquariums

Juwel aquaria zijn vervaardigd van kwaliteitsglas.
De grotere Juwel aquaria zijn leverbaar in meerdere kleuren en prima te combineren met een bijpassend meubel in tijdloos design. De kap en de omlijsting aan de onderkant van het Juwel aquarium zijn van kunststof.